Konserwacja żywności
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(5)
Forma i typ
Książki
(5)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(6)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Przy Narutowicza (W23)
(1)
Wypożyczalnia Pod Skrzydłami (W75)
(1)
Wypożyczalnia Przystanek Książka (W93)
(1)
Wypożyczalnia Przystanek Książka (BD41)
(1)
Wypożyczalnia XI Czytelnia Naukowa (XI)
(3)
Autor
Biller, Elżbieta
(1)
Duda, Grażyna
(1)
Gertig, Henryk (1924-2011)
(1)
Lehari, Gabriele
(1)
Michota-Katulska, Ewa
(1)
Pyszkowska, Kazimiera
(1)
Rachańska, Ewa
(1)
Wierzbicka, Agnieszka
(1)
Zegan, Magdalena
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2000 - 2009
(3)
1990 - 1999
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(5)
Język
polski
(5)
Odbiorca
Dietetycy
(1)
Temat
Kobieta
(4598)
Przyjaźń
(2669)
Rodzina
(2573)
Miłość
(2036)
Relacje międzyludzkie
(1999)
Konserwacja żywności
(-)
Tajemnica
(1861)
II wojna światowa (1939-1945)
(1786)
Śledztwo i dochodzenie
(1699)
Zabójstwo
(1390)
Dzieci
(1222)
Nastolatki
(1204)
Magia
(1175)
Literatura polska
(1157)
Dziewczęta
(1148)
Uczniowie
(1137)
Rodzeństwo
(1116)
Zwierzęta
(1096)
Pisarze polscy
(1074)
Życie codzienne
(1074)
Policjanci
(1051)
Małżeństwo
(997)
Żydzi
(904)
Sekrety rodzinne
(891)
Język polski
(878)
Władcy
(868)
Filozofia
(776)
Psy
(757)
Ludzie a zwierzęta
(743)
Osoby zaginione
(728)
Polacy za granicą
(728)
Uprowadzenie
(718)
Uczucia
(717)
Przestępczość zorganizowana
(695)
Wychowanie w rodzinie
(659)
Politycy
(637)
Koty
(633)
Boże Narodzenie
(611)
Trudne sytuacje życiowe
(609)
Dziennikarze
(608)
Arystokracja
(602)
Matki i córki
(602)
Poszukiwania zaginionych
(596)
Historia
(590)
Polityka wewnętrzna
(588)
Podróże
(583)
Mężczyzna
(571)
Relacja romantyczna
(571)
Kultura
(564)
Zakochanie
(564)
Chłopcy
(553)
Wojsko
(544)
Wakacje
(542)
Polityka
(525)
Prywatni detektywi
(513)
Polityka międzynarodowa
(507)
Zemsta
(505)
Zdrowe odżywianie
(499)
Zarządzanie
(489)
Samorealizacja
(488)
Wybory życiowe
(478)
Lekarze
(473)
Seryjni zabójcy
(461)
Literatura
(441)
Dojrzewanie
(440)
Obyczaje i zwyczaje
(440)
Tematy i motywy
(439)
Pisarze
(436)
Dziadkowie i wnuki
(432)
Samotność
(426)
Wojna
(407)
Holokaust
(406)
Walka dobra ze złem
(404)
Psychologia dziecka
(402)
Aktorzy polscy
(401)
Przedsiębiorstwo
(401)
Duchy
(396)
Szlachta
(391)
Śmierć
(390)
Ojcowie i córki
(387)
Zabójstwo seryjne
(385)
Powstanie warszawskie (1944)
(384)
Wsie
(384)
Młodzież
(381)
Matematyka
(369)
Sieroty
(367)
Życie seksualne
(360)
Zjawiska paranormalne
(355)
Język angielski
(348)
PRL
(348)
Czarownice i czarownicy
(346)
Studenci
(346)
Matura
(345)
Władza
(345)
Język polski (przedmiot szkolny)
(344)
Osoby w wieku starszym
(340)
Sztuka
(340)
Internet
(334)
Nauczyciele
(334)
Wychowanie
(331)
Superbohaterowie
(325)
Gatunek
Podręczniki akademickie
(2)
Podręcznik
(1)
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
5 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M.27842 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. M.27541 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Książka
W koszyku
„Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia” to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności: Skala marnowania żywności Konsekwencje marnowania żywności Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywania Warunki przechowywania żywności – wskazówki dla konsumenta Sposoby ograniczania marnowania żywności Podręcznik skierowany jest do studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo może być materiałem wspierającym dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny [opis wydawcy].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 61 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 6 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 M (1 egz.)
Egzemplarze są obecnie niedostępne
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej